Přírodě blízké lesnictví

http://pbl.fri13.net/ – Alternativnč˝ lesnickč˝ ďasopis

Pokyny pro autory článků

(29.8.2003 22.19, Milan Košulič)

Rozsáhlejší články nebo krátké příspěvky do aktualit nám zasílejte výhradně e-mailem. Nejsme schopni texty přepisovat. Volte prosím běžné formáty souborů, jednotlivé tabulky a obrázky v samostatných souborech. Podle náročnosti článku se pokusíme zveřejnit je nejdéle do týdne. Pokud by se stalo, že nás svými články zahltíte, budeme je zveřejňovat alespoň jako soubor ke stažení.

Posílejte zejména původní, dosud nepublikované práce. Nemůžeme samozřejmě ručit za původnost vystaveného článku, za to odpovídá jeho autor. Pokud však zašlete článek již jinde publikovaný, uveďte pramen. Takové články vystavíme na stránku "Publikované články".

Příspěvky upravujeme pouze typograficky - odstraňujeme zbytečné mezery, sjednocujeme formáty textu, nadpisů, zvýraznění a podobně. Obrázky posílejte pokud možno naskenované ve velikosti delší strany 500 bodů, s uvedením autora, názvu fotky a komentáře. V textu pak výrazně označte místo, kde má být obrázek vložen. Zajímavé obrázky jsme ale schopni naskenovat sami z papírových fotek.

Články se zobrazují na hlavní stránce v rozsahu prvních několika stovek znaků, proto do prvního odstavce uvádějte text dobře vystihující zaměření článku. Je to jakási reklama Vašeho článku. Poklepáním na nadpis článku se zobrazí plné znění a na jeho konci je odkaz na diskusní formulář.

Rozsah článků nepřehánějte - čím kratší, tím víc lidí si jej přečte. Na začátek článku uvádějte několik klíčových slov - jsou využívána internetovými vyhledávači a Váš článek tak může oslovit více lidí. Rozsah příspěvků do aktualit by neměl překročit cca dvacet slov.

Těšíme se na Vaše příspěvky.

redakce

Swiss Replica Watches | replica watches https://www.bassreplica.com

Hlavní menu

Aktuality

PBL na nové adrese

(19.10.2008 21.15, milan)

Dne 20.10.2008 jsme na adrese Hermes Replica Handbags spustili internetový časopis Přírodě blízké lesnictví v novém vzhledu a s vylepšenými komentáři. Autorem grafiky a technickým redaktorem je Jaroslav Košulič.

Pro Silva Bohemica na LS Město Albrechtice

(14.10.2008 22.07, milan)

Fotky z poslední exkurze Pro Silva Bohemica na revíru Cvilín LS Město Albrechtice

Úprava početních stavů zvěře a možnosti řešení

(14.10.2008 17.45, milan)

Termíny seminářů pořádaných MZe v rámci kampaně za snížení stavů zvěře najdete na

Vliv holosečného způsobu obnovy na mimoprodukční funkce lesa

(16.6.2008 17.04, milan)

AWS D1.1Velmi rozsáhlá rešerše doplněná dotazníkovým šetřením na téma

Národní lesnický program II

(1.3.2008 21.32, milan)

V sekci "odkazy" najdete expertní verzi NLP II předanou vloni v létě do mezirezortního projednávání.

Archiv

Počet přístupů:

NAVRCHOLU.cz